مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش با word دارای 113 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش با word :

بخشی از فهرست دانلود کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش با word

نگهداری وتوزیع شیرپاستوریزه 1
ظرفیتهای تولید شیر 3
مصرف سرانه پروتئین های دامی 4
تعریف شیر 6
اهمیت غذایی شیر 8
مواد معدنی 12
گازهای شیر 15
ویتامین های شیر 16
کپکها 26
مخمرها 27
رشد باکتریها درشیر 29
شیرهای طعم دار 30
سایرروشهای نگهداری شیرهای معدنی 33
استفاده ازموادآنتی پستیک 34
استفاده ازامواج 35
شیرهای غلیظ 38
آثارتغلیظ برروی خواص شیمیایی وترکیبات شیر 41
فراورده های پاستوریزه شیر 45
فرآوری شیر پاستوریزه فروشگاهی 47
پاستوریزاسیون 52
حفظ کیفت شیرپاستوریزه 54
ماندگاری شیرپاستوریزه 55

شیربامدت ماندگاری طولانی 59
تولید خامه 60
خط تولید خامه زنی 65
خامه نیم چرب وخامه قهوه 69
شیر باماندگاری طولانی 76
استریل کردن تجارتی 86
تغییرهای باکتریولوژیکی وشیمیایی شیر درعملیات حرارتی شدید 86
مزه 87
ماندگاری 89
استریل کردن شیرباماندگاری طولانی 92
فرآیند غیرپیوسته 93
انواع سیستم های UHT 101
واحد UHTمستقیم برپایه تزریق بخاروتبادل کننده حرارتی صفحه ای 103
سیستم UHT مستقیم برپایه تزریق بخار وتبادل کننده حرارتی لوله ای 105
سیستم UHT مستقیم برپایه انفوزیون بخار 106
سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی صفحه ای 107
قطع کننده حرارتی 108
سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی لوله ای 109 سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی تیغه تراش 110

اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }.
خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر.
بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم وتجهیزات سرد کننده ها- ضوابط ومقررات وآیین نامه ها. ساختمان وتجهیز کارخانه تولید شیر پاستوریزه
حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه کردن – تحویل – توزین – خنک کردن و ذخیره – استاندارد کردن- پاستوریزه کردن هموژنیزه کردن – بسته بندی
نگهداری وتوزیع شیر پاستوریزه : خطوط فرآیند شیر استریل – شستشو وضد عفونی – لوازم وتجهیزات مورد نیاز – مواد مورد نیاز – نحوه شستشو – مکانهای قابل شستشو و غیره. انجام عملیات در کارخانه شیر استریل وپاستوریزه – جمع آوری – توزین کنترل لبنیات – شستشو وضد عفونی سالن وتجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه کردن واسترلیزه کردن – انجام آزمایشات لازم
سهم دامهای مختلف در تولید شیر: در حال حاضر %75 شیر تولید کشور از 5000000 تن در سال مربوط به شیر گاو حدود %23 گوسفند وبز وکمتر از %3 گاو میش در چهل سال گذشته هم به علت تاسیس دامداری های صنعتی ونیمه صنعتی که تقریبا گاو نگهداری می شود وهم به علت تمایل دامداران برای تولید شیر ودر صد شیر گاو نسبت کل شیر تولید مرتبا روبه افزایش دارد.
مهمترین نژادهای مورد استفاده برای تولید شیر: در بین جمعیت گاوهای شیر که مهمترین منبع شیر کارخانجات می باشد همه گاوهای نژادهای خالص وجود دارد که از کشورهای دیگر وارد شده اند وبه آنها Pure breen نژاد خالص سهم دام های ایه توایی نژادها در مرتبا روبه افزایش است به علت این که ضریب تبدیل جیره غذایی به شیر کاملا اقتصادی است ورکورد شیر تولید شیر در روز در سطح بالائی است البته وقتی می توان از نژادهای خالص بهترین بهره را گرفت که مواد غذایی وجیره غذائی شرایط محیط نگهداری حساب شده باشد. در چنین شرایطی برخی از این نژادها می توانند دریک دوره شیر بیش از 5تن شیر تولید کننده بهترین نژاد خالص در ایران هاشتاین می باشد. که اخیرا نوعی از آن به نام RegisTer وارد شده دراین نوع ژنهای نامطلوب در چند نسل حذف شده اند وبنابراین مشخصات شیری دامهای یک گله بسیار نزدیک به یکدیگر است ونوسانات در حداقل ممکن است. همچنین در کشور ما دامداری با دامهای دورگه ctossbiced که از تلقیح دامهای خارجی با دامهای بومی بدست آمده اند. تولید سرانه شیر اینها کمتر است اما این نظر وجود دارد که نسبت به امراض بومی مقاوم ترند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۵/۱۸
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی