مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله پروژه نیروگاه با word دارای 69 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله پروژه نیروگاه با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پروژه نیروگاه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله پروژه نیروگاه با word :

• مقدمه :
– شروع پروژه نیمه دوم سال 1371
– مساحت زمین – / 000/540 متر مربع
– بناهای احداث شده تا پایان سال 74 – /000/50 متر مربع
– بناهای برنامه ریزی شده تا تکمیل – /000/150 متر مربع

تاسیسات زیربنایی :
– توان تولید برق – /9 مگا وات
– گاز مصرفی – /000/5 متر مکعب در ساعت
– تولید آب – /20 لیتر در ثانیه
– تولید بخار – /60 تن در ساعت
تولید هوای فشرده – /200/1 لیتر در ثانیه

سرمایه گذاری ها :
– جمع سرمایه گذاری ها – /100 میلیارد ریال
– سرمایه گذاریها تا تکمیل پروژه های فعلی – /200 میلیارد ریال

نیروی انسانی :
– تعداد شاغلین کل – /435 نفر
– شاغلین دارای تحصیلات دانشگاهی ( مهندسین ) – /33 نفر
– شاغلین دارای تحصیلات دانشگاهی ( غیر فنی ) – /22 نفر
تولید کل :
– قیمت تولیدات در حال حاضر – /60 میلیون دلار
پروژه های برنامه ریزی شده برای سالهای 1377، 1376

– تولید کابل فشار قوی شرکت سیم و کابل ابهر
– تولید OPGW شرکت سیم و کابل ابهر

– تولید اکسید سرب و نوارهای سرب شرکت اکسیدان
– تولید کامپاوندهای مهندسی و تقویت شده شرکت تولیدی گرانول قزوین
– تولید پارافین کلره شرکت تولیدی گرانول قزوین

– تولید مفتول فولادی توانمند (High Tensile) ( شرکت در حال تاسیس )
– تولید مفتول آلومینیومی ( شرکت در حال تاسیس )

مجتمع صنعتی نورین در سال 1371 در زمینی به وسعت 540000 متر مربع بنا نهاده شد، موقعیت جغرافیایی مجتمع که از یک طرف به آزاد راه قزوین – زنجان واز سوی دیگر به جاده ترانزیتی تهران- ترکیه متصل است و نیز امکان استفاده از شبکه راه آهن سراسری، زمینه ساز توسعه صنعتی هر چه بیشتر این مجتمع گردیده است .
سیاست گروه بر مبنای تمرکز کلیه فعالیت ها در مجتمع صنعتی نورین بوده است. در این راستا امکانات زیر بنایی به شرح زیر در مجتمع دایر گردیده تا بتواند در خدمت واحد های مجتمع قرار گیرد.

– نیروگاه 9 مگاواتی و شبکه توزیح فشار متوسط 20 کیلو ولت.
– تاسیسات تصفیه آب، فاضلاب، منابع ذخیره وشبکه های توزیح آب نرم صنعتی، آب آتش نشانی و آب بهداشتی.
– تاسیسات تامین و توزیع گاز طبیعی به ظرفیت 5000 متر مکعب در ساعت و فشار 60 پوند.

علاوه بر امکانات فوق طراحی تسهیلات اقامتی، ورزشی و آموزشی مناسب برای توسعه های آینده مجتمع انجام شده است وعملیات ساختمانی آن قریبا ” آغاز خواهد گردید.
شرکت های سیم کابل ابهر، ماشین سازی مجتمع صنعتی نورین، تولیدات ساختمانی ابهر و صنایع غذایی ابهر در حال حاضر در مجتمع فعالند و شرکت تولیدی گرانول قزوین نیز در آینده نزدیکی از محل فعلی خود در شهر صنعتی البرز به محل مجتمع منتقل خواهد گردید.

ظرفیت های استفاده نشده مجتمع صنعتی نورین فضای لازم برای توسعه های آتی مجتمع را دارا می باشد از آن جمله تولید نمک های پایه سرب ( شرکت اکسیدان ) و تولید مفتول آلومینیومی را می توان نام برد، که در برنامه تولیدی تا پایان دهه فعلی قرار دارند .
شرکت تولیدی گرانول قزوین یکی از واحد های مجتمع صنعتی نورین

می باشد که توانسته است در طول سالیان گذشته با استفاده از امکانات
آمیزه سازی (Compounding) و تحقیقاتی خود نسبت به تولید طیف وسیعی از کامپاند های پلاستیک اقدام نماید.
همکاری نزدیک محققین این شرکت با صنایع مختلف در طول سالیان گذشته منجربه تولید و تکمیل انواع آمیزه های مواد پلاستیک مورد مصرف در صنایع کابل سازی، اتومبیل سازی، تولید تجهیزات پزشکی، تولید لوازم خانگی و . . . گردیده است.

فهرست زیر تنها نمایانگر بخشی از فراورده های این شرکت می باشد:
1- مواد پلی اتیلن کراس لینک شده (XLPE ) جهت عایق کابل های فشار متوسط و لوله های آب گرم .
2- مواد پلی اتیلن دیر سوز جهت عایق و روکش کابل های دیر سوز
( Flame Retardant)

3- مواد پلیمری نیمه هادی کراس لینک شده جهت صنایع کابلسازی و الکترونیک ( Semi Conductive XLPE Compound)
4- انواع روکش و عایق کابلهای مخابراتی

5- انواع مواد لاستیکی و ترموالاستیکی ( TPR ) جهت مصرف در صنایع اتومبیل، صنایع کابل و ;
6- مواد پلاستیکی تقویت شده و یا پر شده با پایه های پلی پروپیلن، پلی اتیلن و ; جهت تولیدمبلمان پلاستیکی، قطعات صنعتی و ;
7- انواع آمیزه های پلاستیکی با خواص مورد نیاز صنایع تجهیزات پزشکی

8- انواع مواد رنگ کننده ( Master Batches ) بر پایه پی وی سی ، پلی اتیلن، پلی پروپیلن و ;
9- انواع مواد افزودنی جهت تکمیل خواص پلاستیک های تولید داخلی مانند افزودنیهای مقاوم کننده در مقابل اشعه ماوراء بنفش (U.V.Master Batches ) و ;
متخصصین شرکت تولیدی گرانول قزوین آماده اند تا در تولید انواع آمیزه های جدید مواد پلاستیک ، با صاحبان محترم صنایع همکاری نمایند.
شرکت سیم و کابل ابهر با بهره گیری از پیشرفته ترین تکنولوژی های کابل سازی در جهان تاسیس و کارخانجات تولیدی آن به دست توانای کارشناسان ایرانی در محل مجتمع صنعتی نورین احداث گردید.

هماهنگی برجسته ترین کارشناسان ملی این صنعت، با مدرن ترین ماشین آلات کابل سازی جهان، به منزله امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و نیز به خدمت گرفتن خطوط قابل انعطاف تولیدی، این شرکت را قادر می سازد تا علاوه بر ساخت انواع پر مصرف سیم و کابل، نسبت به تولید اقلام تخصصی مورد استفاده در معادن، هواپیمایی، صنایع ذوب فلز و ; اقدام نماید.
تولیدات شرکت سیم و کابل ابهر علاوه بر مطابقت با استاندارد ملی ISIRI 607 از استانداردهای معتبر جهانی چون . . . & IEC ,VDE , BS نیز تبعیت می نماید .
فهرست تولیدات شرکت سیم وکابل ابهر شامل طیف وسیعی از کابل های نیرو و کنترل است که اساسی ترین آنها به شرح زیر طبقه بندی می شوند :
– انواع سیم و کابل های افشان و زمینی فشار ضعیف

– انواع کابل های فشار ضعیف با عایقXLPE جهت شبکه های توزیع
– انواع کابل های قابل انعطاف با عایق و روکش EPDM/EPR و آمیزه های لاستیک وپلاستیک
– انواع کابل های فرکانس بالا و کابل های حفاظت شده با عایق پلی اتیلن فوم دار
– انواع کابل های نسوز و دیرسوز ، مقاوم در دماهای مختلف تا C1000 شامل کابل های عایق شده با میکا ، تفلون ، لاستیک سیلیکن و EPR
– انواع کابل های فشار متوسط و فشار قوی با عایق XLPE

– انواع کابل های کنترل و کنترل حفاظت شده تا 61 رشته
عدم اجرای روش های مدرن فرآوری کشمش و نادیده گرفتن مسائل بهداشتی آن که ریشه در سنت های قدیمی دارد ، باعث تضعیف موقعیت بین المللی این فرآورده در بازارهای جهانی گردیده است.

تجربیات گذشته گروه مجتمع صنعتی نورین در صادرات کشمش ومشکلات حاکم بر بازاریابی جهانی آن، علت بنیادی سرمایه گذاری جهت ایجاد یک واحد مدرن خشک کردن انگور بوده است که با فرآیند نوین خود ، قادر به عرضه کشمش با کیفیت مطلوب بین المللی و اعمال کنترل دقیق بر روند کیفی تولید آن، خواهد بود.
پس از مطالعات گسترده و عمیق در شیوه های نوینی که تولید کنندگان موفق جهان در دهه های گذشته، به کار می گرفته اند و با توجه به تشابه شرایط اقلیمی ، روش استرالیایی ( Force Drying ) بعنوان راه حلی مناسب انتخاب گردید.

سال 1375 اولین سال تولید محصول کشمش در صنایع غذایی ابهر می باشد که امیدواریم به فضل الهی و با استفاده از ماشین آلات مدرن، ضمن ارائه کشمش مطلوب به بازارهای جهانی، گامی اساسی در احقاق نام و بهبود شهرت کشمش ایرانی بر داریم .

رجاء واثق داریم که حرکت انجام شده، در نحوه نگرش سایر تولید کنندگان تاثیر خواهد گذاشت و سر آغاز بازیابی موقعیت گذشته کشمش ایران خواهد شد.
شرکت تولیدات ساختمانی ابهر در سال 1372 در محل مجتمع صنعتی نورین آغاز به کار نمود. رشد صنعتی استان زنجان و نیاز به قطعات پیش ساخته بتنی برای ساختمان های صنعتی ، همگام با برنامه های توسعه مجتمع صنعتی نورین، گسترش فعالیتهای شرکت تولیدات ساختمانی را نیز مورد توجه برنامه ریزان مجتمع صنعتی نورین قرار داد.
در حال حاضر این شرکت قادر است با استفاده از خدمات واحد مهندسی و امکانات تولیدی خود، انواع سازه های صنعتی بتنی پیش ساخته را به صورت کلیدگردان طراحی، تولید و اجرا نماید.

شرکت تولیدات ساختمانی می تواند علاوه بر ساخت قطعات پیش ساخته بتنی مورد مصرف در سقف، نما، دیوار و ستون، طیف وسیعی از انواع محصولات بتنی را نیز تولید کند. امکانات موجود شرکت را قادر می سازد قطعات بتنی تا ابعاد200×300×1200 سانتیمتر و به وزن 20 تن را تولید نماید.
شرکت تولیدات ساختمانی ابهر برای ساخت قالب های قطعات پیش ساخته موردنیاز خود ، از امکانات وسیع شرکت ماشین سازی مجتمع صنعتی نورین استفاده می نماید.
تولید قطعات بتنی پیش تنیده ( Precast Concrete ) نیز در برنامه های آتی این شرکت قرار دارد.

همگام با سیاستهای صنعتی – اقتصادی دولت جمهوری اسلامی ایران و در پاسخ به نیاز های تکنولوژیک کارخانجات و تامین ماشین های مورد نیاز طرحهای مجتمع صنعتی نورین ، شرکت ماشین سازی این مجتمع در سال 1372 تاسیس گردید.
علیرغم مدت کوتاهی که از تاسیس ماشین سازی مجتمع می گذرد، شرکت توانسته است با بهرگیری از پتانسیل های دفتر طراحی- مهندسی خود و استفاده از امکانات سخت افزاری ( ماشینکاری سبک و سنگین ) کارخانه ، علاوه بر ساخت ماشین آلات کامل خطوط تولید سیم و کابل ، بسیاری از ماشینهای مورد نیاز صنعت پلاستیک و صنایع غذایی را با کیفیت مطلوب و قابل رقابت تولید نماید .
ماشین افزارهای موجود کارخانه امکان پیشانی تراشی تا قطر 5000 میلیمتر، تراشکاری طولی تا 4000 میلیمتر همچنین فرزکاری و بورینگ قطعات سنگین را فراهم ساخته اند و در این راستا افقهای تازه ای را نوید می دهند .

1-1 مقدمه : نحوه برق رسانی به واحدها
برق مورد نیاز قسمتهای مختلف کارخانه V380 می باشد این ولتاژ توسط خط انتقال KV20 برق شهر تامین می گردد برق رسانی به واحد ها بدینگونه انجام می شود که ابتدا برق KV20 شهر به داخل نیروگاه می آید و وارد تابلو ورودی برق منطقه ای می گردد در پشت تمامی تابلوها شمشی وجود دارد که تابلوها از این شمش تغذیه می شوند از طرفی قسمتهایی که توسط برق دیزل تغذیه می شوند توسط کلید کوپلاژ از برق شهری جدا می شوند .
برقی که به داخل تابلو ورودی برق منطقه ای می آید به 6 فیدر خروجی تقسیم می شود 4 فیدر به قسمتهای مصرف کننده می رود که این قسمت ها عبارتند از:

1- سالنHV
2- آزمایشگاه
3- صنایع غذایی
4- سیم و کابل
در محل هر قسمت توسط ترانس کاهنده این ولتاژ به V380 تبدیل می شود .
علت اینکه به هر واحد بصورت جداگانه KV20 داده می شود این است که اگر بخواهیم بصورت مستقیم برق V380 به واحدها بدهیم برای یک قسمت که کار آزمایشات را انجام می دهد و به عنوان مثال باید A2000 جریان بکشد قطر کابل مورد استفاده باید زیاد باشد و این امر سبب افزایش هزینه اقتصادی و مشکلات در ساخت و حمل و نقل کابل میشود در حالیکه با دادن KV20 به هر واحد قطر کابلها تا 50 برابر کاهش یافته و از لحاظ اقتصادی به صرفه تر خواهد بود ولی برای قسمتهای با مصرف کم می توان از کابل ضخیم تر استفاده کرد .
از 2 فیدر باقیمانده یک فیدر به ترانس KVA630 می رود و برای تامین مصارف داخلی نیروگاه به V380 تبدیل می شود از طرفی برای تامین مصارف داخلی قسمتهای دیگر که شامل نجاری و قسمت Rewand می باشد از برق KV20 که به سالن HV رفته یک خروجی به ترانس KVA200
می رود و به v380 تبدیل می شود .

فیدر خروجی آخر توسط کلید کوپلاژ به قسمت CCV می رود و قسمت CCVمی تواند در هنگامیکه شرکت تولید ندارد از برق شهر استفاده کند که در این حالت کلید کوپلاژ وصل می باشد ولی در هنگام تولید به دلیل حساسیت دستگاهها به نوسانات برق شهر, این قسمت برق مورد نیاز خود را از ژنراتورها تامین می کنند و کلید کوپلاژ در حالت قطع قرار می گیرد .
1-2 قسمتهای مختلف نیروگاه

قسمتهای تشکیل دهنده نیروگاه عبارتند از:
1- اتاق باطری
2- سالن تابلو
3- سالن دیزل ژنراتور
4- سالن دیگ بخار

5- اتاق ترانس
1-2-1 اتاق باطری
این اتاق که وظیفه آن تامین برق DC مورد نیاز مدارات فرمان رله ها و همچنین راه اندازی مدارات دژنکتور است از اجزاء زیر تشکیل شده است :
1- 55 عدد باتری V2 با حداکثر جریان شارژ A2
2- یک عدد دستگاه باطری شارژر
دستگاه باطری شارژر

اجزای تشکیل دهنده این دستگاه عبارتند از :
1- ولت سنج AC
2- ولت سنج DC
3- آمپر سنج DC
4- رگولاتور
5- فیوز برای حفاظت از دستگاه

6- کلید قطع و وصل شارژ

رگولاتور
توسط رگولاتور میزان جریان شارژ باطری را تعیین می کنند که این کار با تغییر ولتاژ ورودی دستگاه انجام می شود در حالتیکه آب باطری تازه تعویض شده باشد و باطری ها نو باشند می توان تحت جریان A2 باطری ها را در طی یک زمان مشخص شارژ کرد ولی در حالت کلی تنظیمات رگولاتور روی A5/0 بوده و باطری بصورت دائم شارژ می گردد.
مزیت این کار در این است که در حالت شارژ دائم احتمال خرابی باطریها کمتر و همچنین اگر باطریها از زیر شارژ خارج شوند مدت زمان بیشتری شارژ را در خود نکه می دارند.

1-2-2 تابلوهای برق
این سالن تشکیل شده از تابلوهای متعدد با وظایف مختلف است که هدف اصلی آنها حفاظت از تجهیزات وافراد و کارایی بیشتر است.
تابلوهای تشکیل دهنده این سالن عبارتند از :
1- تابلو ورودی ژنراتور
2- تابلو کنترل دیزل
3- تابلو های مصارف داخلی
4- فیدر اتصال
5- کلید کوپلاژ
6- تابلو CCV
حال به شرح هر یک از موارد فوق و اجزای تشکیل دهنده آنها می پردازیم:
1-2-2-1 تابلو ورودی ژنراتور
قسمتهای تشکیل دهنده این تابلو به شرح زیر است:
1- آمپر مترهای سه فاز که میزان جریان هر فاز را می سنجند
2- کنتور: میزان کل KW مصرفی را نشان می دهد

3- KW سنج : میزان مصرف را نشان می دهد
4 – COS سنج : ضریب توان را نشان می سنجد
5- KV سنج : ولتاژ تولیدی ژنراتور را نشان می دهد

6- دورسنج: تعداد دوردیزل ژنراتوررا نشان می دهد که حدودا 300 دور است
7-سوئیچ حفاظتی: این کلید برای حفاظت جان افراد در مقابل برق گرفتگی است که اگر احیانا اپراتور کلید دژنکتور را به اشتباه زد دژنکتور برقدار نشود.
8-سوئیچ ON وOFF : برای وارد و خارج کردن ژنراتور

9- لامپهای نشان دهنده وضعیت ژنراتور : در حالتیکه ژنراتوردر مدار باشد لامپ قرمز و در هنگام خاموش بودن لامپ سفید روشن می شود
10-کلید تست لامپ : برای تست سالم بودن لامپ سفید بکار می رود

11-کلید نسبت ولتاژ بین فازها : توسط این کلید می توان نسبت ولتاژ دو فاز را نسبت به هم سنجید که بایدKV20 باشد.
12-کلید تنظیم دوردیزل : توسط این کلید می توان سرعت دیزل را کم و زیاد کرد
13-دژنکتور : یک کلید قدرت است که قابلیت قطع زیر بار در هنگام اتصالی را دارا می باشد.
دژنکتور های مورد استفاده در نیروگاه برای دو منظور بکار می روند :
1- حفاظت کل خط

2- حفاظت ترانس
دژنکتور هایی که برای حفاظت کل خط در نظر گرفته می شوند در ورودی ژنراتور ها نصب می شوند و دژنکتور هایی که برای حفاظت ترانس مورد استفاده قرار می گیرند درسمت اولیه ترانس نصب می شوند.
این دو نوع دژنکتور از لحاظ ساختار و عملکرد مشابه یکدیگر بوده و تفاوت آنها در قرار گرفتن یک رله پریمر جریان اضافی در دژنکتور های مورد استفاده در حفاظت ترانس است.

مشخصات کامل دژنکتور ها و رله پریمر ها بصورت زیر تشریح می گردد:
• کلید قدرت با حجم کم روغن نوع HL 620 با مکانیزم فرمان BLR
کلید قدرت HL 620 با مکانیزم فرمان فنری BLR دارای مشخصات زیر میباشد:
1- حجم کم روغن .
2- طراحی شده برای استفاده در پستهای سر پوشیده.
3- هریک از پلها دارای دو کنتاکت مجزا از یکدیگر میباشد.
4- پلهای مجزا از یکدیگر

5- مکانیزم فرمان و شاسی تحت ولتاژ نبوده و به زمین وصل میباشد.
6- مکانیزم فرمان از نوع فنری بوده و بوسیله هندل دستی شارژ میشود .
7- مکانیزم فرمان از نوع قطع آزاد است.
تعریف کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک « IEC » برای خاصیت قطع آزاد « TRIP FREE » یک کلید ازنوع قطع آزاد است اگر در زمان برقراری ارتباط بین کنتاکتهای اصلی ( از طریق تماس یا قوس الکتریکی ) عمل قطع بر عمل وصل غالب باشد.
عملکرد کلید

1- عمل وصل : با چرخاندن محور اصلی مکانیزم فرمان در جهت عقربه های ساعت بوسیله هندل دستی فنر وصل کشیده شده و نیرو در آن ذخیره
می شود . این فنر بوسیله ضامنی تا دریافت فرمان وصل ( که بطریق مکانیکی بوسیله شاسی قطع و وصل به کلید داده میشود ) بهمین حالت باقی خواهد ماند با دریافت فرمان وصل این ضامن رها شده و نیروی ذخیره شده در فنر وصل آزاد میگردد و دو عمل را باعث میشود :

مقداری از نیروی فنر وصل از طریق تسمه های ارتباطی به محورهای اصلی پلها منتقل شده و باعث چرخیدن آنها ( در جهت عقربه های ساعت ) درنتیجه بالا رفتن میله کنتاکت و نفوذ آن به داخل کنتاکت فوقانی و برقراری جریان می گردد ( سرعت میله کنتاکت در موقع ورود به کنتاکت فوقانی باید بین
m/s 7/2 تا 3/3 باشد ) در ضمن انجام عمل وصل مقداری از نیروی فنر وصل به فنر قطع منتقل شده و این فنر را کشیده و شارژ مینماید این طریق عملکرد، کلید را قادر میسازد که در صورت لزوم بلافاصله پس از انجام عمل وصل قطع شود.

2- عمل قطع : با دادن فرمان قطع ( که از دو طریق مکانیکی بوسیله شاسی قطع و وصل ، الکتریکی بوسیله بوبین قطع به کلید داده میشود) ضامن نگهدارنده فنر قطع رها شده و نیروی ذخیره شده درآن آزاد میگردد این نیرو بوسیله تسمه های ارتباطی به محورهای پلها انتقال یافته و باعث چرخیدن آنها ( در جهت عکس عقربه های ساعت ) و در نتیجه خروج میله کنتاکت از کنتاکت فوقانی و قطع جریان میگردد در موقع جدا شدن میله کنتاکت از کنتاکت فوقانی قوس بین آن دو بوجود آمده که این قوس با پائین آمدن میله کنتاکت در موقع خروج از کنتاکت بداخل محفظه قطع که مملوء از روغن است کشیده شده و خاموش میگردد ( سرعت میله کنتاکت در موقع خروج از کنتاکت فوقانی باید بین m/s6/3 تا4/4 باشد)
مشخصات الکتریکی
ولتاژنامی ولتاژ ایمپالس Sµ 50 /12 تحمل ولتاژ فرکانس صنعتی بمدت 1 دقیقه جریان نامی قدرت وصل قدرت قطع در ولتاژ جریان لحظه ای تناوب قطع و وصل

24 KV

175 KV
KV KV PEAK KV RMS A KA PEAK KA RMS KA
RMS KA
RMS وصل 3/0 ثانیه
قطع وصل: 15 ثانیه – قطع وصل

24
125
50
630
31 5
125
16
16

ملحقات کلید
کلیه کلیدها به یک عدد کلید گردان کمکی با 8 کنتاکت و یک عدد بویین قطع 220 ولت متناوب مجهز شده و در صورت درخواست مصرف کننده می توان رله های پریمر ازدیاد جریان ( با جریانهای نامی 6، 10،16 ، 20 ، 25، 40 ، 75 ، 100 ، 150، 200آمپر ) روی آنها تعبیه نمود.
• رله پریمر جریان اضافی TYPE WIP – 41
PRIMARY OVERCURRNT RELAY

موارد استفاده :
رله پریمر جریان اضافی WIP – 41 جهت حفاظت ترانسفورماتورها – خطوط- ژنراتورهای فشار متوسط در شبکه های با نقطه صفر زمین شده و یا شبکه با نقطه صفر ایزوله طراحی ، گردیده است.
طریقه نصب:
رله پریمر WIP – 41 رله مناسب و دقیقی است که می تواند مستقیما روی دژنکتور نصب گردیده و استفاده از مواد مقاوم در مقابل خوردگی متضمن عمل بدون اشکال آن در هر شرایط آب و هوایی، از جمله در مقابل گرد و غبار و اثرات آب است .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۵/۱۸
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی