
دانلود مقاله سبزی کاری با word دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سبزی کاری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سبزی کاری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سبزی کاری با word :
سبزی های برگی :
خصوصیات عمده سبزی های برگی :
مقاومت به سرما (زمان کاشت دمای پایین).
گلدهی در روز بلند که باعث کاهش کیفیت.
اغلب انها یکساله اند و در انواع چند ساله به صورت یکساله کشت می شوند.
سبزی های برگی به دو دسته تقسیم میشوند
سبزی هایی که به صورت پخته مصرف می شوند (اسفناج –تره- جعفری-کرفس).
سبزی هایی که به صورت تازه مصرف می شوند (کاهو وسایر سبزی های برگی ).
اسفناج )) Spinacia oleraceae L
اصل وقدمت
نوع وحشی وخودرو آن در آسیای مرکزی است(ایران –ترکمنستان – افغانستان)
Spinacia tetranda
مشخصات گیاهشناسی
(خانواده چغندر ) Chenopodiacea
یکساله و روز بلند
در ابندای رشد ساقه کوتاه و برگها طوقه ای(روزت)
ریشه اصلی عمیق تا عمق 140 سانتیمتر(مقاوم به شوری)
برگ تخم مرغی یا بیضوی یا نیزه ای- دارای پهنک صاف یا چروکیده).
چروکیده از نظر نگهداری در انبار مناسب تر هستند
گل نر: کاسبرگ: 4- پرچم: 4
گل ماده:کاسبرگ: 2 یا 4 – مادگی: یک خامه و4 تا 6 کلاله دارد
انواع جنسیت در اسفناج
1- پایه هایی که فقط گل نر دارند(برگ کم وزود گل).
2- پایه هایی که فقط گل ماده دارند. (برگ زیاد ودیرگل).
3- پایه های دوجنسی که گل نر و ماده به تعداد مساوی دارند.
3- پایه های دوجنسی که گل نر بیشتر از ماده دارند.
4- پایه های دوجنسی که گل ماده بیشتر از نر دارند.
نوع 2 و 4 از نظر کیفیت و اقتصادی بهتر هستند.
قند، کلروفیل و کاروتن در گیاه ماده بیشتر است.
امروزه ارقام یک پایه با گل های نر بیشتر طوری اصلاح شده اند که برگ زیاد ودیرگل هستند.

- ۹۵/۰۶/۰۲