مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تاثیر عصاره کامل آویشن شیرازی برفعالیت ضدمیکروبی و ضدقارچی موادغذایی با pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر عصاره کامل آویشن شیرازی برفعالیت ضدمیکروبی و ضدقارچی موادغذایی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر عصاره کامل آویشن شیرازی برفعالیت ضدمیکروبی و ضدقارچی موادغذایی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر عصاره کامل آویشن شیرازی برفعالیت ضدمیکروبی و ضدقارچی موادغذایی با pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتی
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
محمد مرادی – دانش اموخته زمین شناسی خرم ابادلرستان ایران
سمیه وثوقی – مدرس زیست شناسی عمومی دانشگاه پیام نورشهرستان بشرویه خراسان جنوبی ایران

چکیده:
بیماریها بامنشا میکروبی و قارچی درزمره شناخته ترین بیماریهایی که همواره گریبانگیر انسان بوده است امروزه مردم باتوجه به اثرات مضر نگهدارنده شیمیایی خواهان استفاده ازنگهدارنده های طبیعی می باشد که استفاده ازافزودنی های طبیعی به عنوان ترکیبات ضدباکتریایی یک راه مناسب جهت کنترل باکتریهای بیماریزا و افزایش مدت ماندگاری موادغذایی فراوری شده می باشد که درنتیجه باعث کاهش خطرات بهداشتی و خسارت اقتصادی ناشی ازرشدمیکروارگانیسم ها با منشا غذایی میشودگیاه اویشن شیرازی ازگیاهان طب سنتی ایران است تجزیه و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس حاصل درصد بالایی ازترکیبات ضدمیکروبی و ضدقارچی را نشان میدهد دراسانس این گیاه ترکیبات فنلی ضدمیکروبی شامل تیمول و کارواکرول می باشد علاوه براین ازتیمول درترکیبات ضدقارچی فرمولاسیون های دندانی بیماری های قارچی پوستی و غیره استفاده میشود ازاویشن بهعنوان یک گیاه میکروبی و ضدکرم درطیب سنتی یادشده و یک طعم دهنده طبیعی است غلظت اسانس اویشن شیرازی درلگاریتم درصد احتمال رشدمیکروارگانیسم های بیماری زا اثرضدمیکروبی نشان داده و میتواند نقش انتی اکسیدانی و ضدقارچی درصنایع غذایی و دارویی داشته باشد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۱۶
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی