
دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
فرزانه شکاری شیشوان – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
حسین حاجی آقا علیزاده – استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه بوعلی سینا, همدان
ابراهیم احمدی – استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه بوعلی سینا, همدان
حسن ساری خانی – استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده:
آلو یک میوه تک هست های از خانواده هلو و زردآلو است. بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد کوه از نظر رنگ، شکل و اندازه تنوع زیادی دارند. میوه آلو به دلیل داشتن شدت تنفسوی زیاد و سرعت فرآیند رسیدگی، عمر انباری کوتاهی داشته و بایستی در زمان کوتاهی پس از برداشت به بازار عرضه شود. در این مطالعه اثر دوره رسیدن بر روی تغییر برخی خواص شیمیایی و مکانیکی میوه آلوی سانتاروزا را بررسی می شود. برای انجام آزمایش ها میوه آلو از دوره سفت شدگی هسته آلو و در نه دوره برداشت شد. و در هر دوره آزمایش ها با سه تکرار انجام شد. طی بررسی های صورت گرفته از تاریخ اولین برداشت تا آخرین برداشت، غلظت مواد جامد محلول PH، درصد وزن خشک گوشت میوه و هسته و مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی طی این دوره افزایش می یابد که تغییرات این پارامترها به ترتیب در محدوده2/59-2/92، 12/68 – 18/79 %، 42/70 – 56/60%، 7/96 – 22/89 % قرار داشتند. همچنین اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی بافت و نیروی بیشینه برای شکست بافت (پارگی پوست)کاهش می یابد که تغییرات این پارامترها در محدوده 91/31- 687/95 %، 1/20-2/19 نیوتن بر میلی متر، 1/94-8/95 نیوتن تعیین شدند.

- ۹۵/۰۷/۱۶