مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن با pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
فرزانه شکاری شیشوان – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
حسین حاجی آقا علیزاده – استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه بوعلی سینا, همدان
ابراهیم احمدی – استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه بوعلی سینا, همدان
حسن ساری خانی – استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان

چکیده:
آلو یک میوه تک هست های از خانواده هلو و زردآلو است. بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد کوه از نظر رنگ، شکل و اندازه تنوع زیادی دارند. میوه آلو به دلیل داشتن شدت تنفسوی زیاد و سرعت فرآیند رسیدگی، عمر انباری کوتاهی داشته و بایستی در زمان کوتاهی پس از برداشت به بازار عرضه شود. در این مطالعه اثر دوره رسیدن بر روی تغییر برخی خواص شیمیایی و مکانیکی میوه آلوی سانتاروزا را بررسی می شود. برای انجام آزمایش ها میوه آلو از دوره سفت شدگی هسته آلو و در نه دوره برداشت شد. و در هر دوره آزمایش ها با سه تکرار انجام شد. طی بررسی های صورت گرفته از تاریخ اولین برداشت تا آخرین برداشت، غلظت مواد جامد محلول PH، درصد وزن خشک گوشت میوه و هسته و مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی طی این دوره افزایش می یابد که تغییرات این پارامترها به ترتیب در محدوده2/59-2/92، 12/68 – 18/79 %، 42/70 – 56/60%، 7/96 – 22/89 % قرار داشتند. همچنین اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی بافت و نیروی بیشینه برای شکست بافت (پارگی پوست)کاهش می یابد که تغییرات این پارامترها در محدوده 91/31- 687/95 %، 1/20-2/19 نیوتن بر میلی متر، 1/94-8/95 نیوتن تعیین شدند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۱۶
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی