
دانلود مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز با pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
بابک پیکرستان – عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور میلاجرد
محمد رئیسی – دانشجوی علوم باغبانی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
حمید مدنی – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک
فرهاد فرح وش – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
چکیده:
اشعه فرابنفش انرژی قادر به اخلال در سنتز پروتئین وقند در گیاهان است. اشعه ماورای بنفش به سه باند تقسیم می شود که شامل ماوراء بنفش A (320-390 نانومتر) ماوراء بنفش B (280-320 نانومتر) و ماوراء بنفش C (254-280 نانومتر) می باشد. مطالعات مختلف نشان است که افزایش تابش ماوراء بنفش B می تواند اثرات زیان آوری بر فرایندهای فیزیولوژیکی و رشد کلی در بعضی از گیاهان داشته باشد.در این تحقیق که بمنظور بررسی اثرات طول موج های اشعه فرابنفش بعنوان پارامتری متاثر از تخریب لایه اوزن صورت گرفت طرحی در قالب بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار در آزمایشگاه دانشگاه پیام نور میلاجرد در استان مرکزی بر روی دو رقم لوبیا رقم درخشان و رقم صیاد تحت تابش با 220 تا 400 نانومتر اشعه ماوراء بنفش در انکوباتور به مدت 8 روز در 25±درجه سانتی گراد انجام شد.پارامترهای مورد ارزیابی شامل درصد جوانه زنی ، رشد (وزن نهال تازه، ریشه طول ساقه و نسبت آنها)، در برگ اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که درصد جوانه زنی دانه ها و نرخ رشد جوانه با دوز تابش رابطه مستقیم دارد در حالی که بالعکس برای محتویات پروتئین، بطور معنی داری در رقم گرندی فلورا مقدار بیشتری مشاهده شد. بر طبق نتایج داده ها برای محتویات پروتئین، پیشنهاد شد که دوز تابش باید در لوبیا رقم درخشان زیر 300 نانومتر ماوراء بنفش و همچنین در لوبیا رقم صیاد زیر 280 نانومتر ماوراء بنفش نباشد زیرا در محدوده 220 تا 300 در لوبیا رقم درخشان و 220 تا 280 نانومتر در لوبیا رقم صیاد تفاوت معنی داری با تیمار شاهد در سطح 1% مشاهده شد. . در لوبیا رقم درخشان 320 تا 400 نانومتر دوز تابش ماوراء بنفش بطور غیرمعنی دار محتویات پروتئین را تحت تاثیر قرار داد.

- ۹۵/۰۷/۲۱