مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان بر ویژگی های حسی و میکروبی مرغ در دمای یخچال با pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان بر ویژگی های حسی و میکروبی مرغ در دمای یخچال با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان بر ویژگی های حسی و میکروبی مرغ در دمای یخچال با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان بر ویژگی های حسی و میکروبی مرغ در دمای یخچال با pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
محبوبه حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر
حبیب الله میرزایی – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر گروه علوم و صنایع غذایی آزاد شهر

چکیده:
هدف اصلی در بسته بندی های معمولی یا غیر فعال ، فراهم نمودن یک لایه نفوذ ناپذیر بر روی محصول است. در حالی که در بسته بندی فعال، به منظور بهبود خصوصیات پوشش و افزایش مدت ماندگاری ماده غذایی از یک سری ترکیبات شیمیایی و فیزیکی در پوشش و فیلم بسته بندی استفاده می گردد. در این میان فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست – کافت به عنوان ابزاری برای دستیابی به بسته بندی فعال و جهت ایجاد جایگزینی مناسب برای پوشش های پلاستیکی غیر زیست – کافت مهم تلقی می شوند. امروزه در سال های اخیر کاربرد پوشش ها و فیلم های خوراکی در مواد غذایی تازه و یا فرآوری نشده مورد توجه بسیار قرار گرفته است. هدف از پژوهش حاضر استفاده از پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان در بسته بندی گوشت مرغ و بررسی آنها بر ویژگی های حسی محصول می باشد. تیمارهای آزمایش با ترکیب 1درصد کتیرا، 02 درصد عصاره شیرین بیان و 3 درصد کتیرا، 01 درصد عصاره شیرین بیان مشخص شدند . پوشش دهی نمونه ها به روش غوطه روی انجام شد. تیمارها به دو گروه 1% کتیرا و 2% عصاره شیرین بیان و 3% کتیرا و01 درصد عصاره شیرین بیان تقسیم شدند پوشش دهی به روش غوطه وری انجام شد و با نمونه شاهد در مدت 21 روز مقایسه شد. نتایج نشان داد که استفاده از پوشش کتیرا و عصاره شیرین بیان در بسته بندی مرغ در حفظ کیفیت و افزایش قابل توجه خصوصیات حسی و مدت زمان نگهداری گوشت تا بیش از 14 روز گردید.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۱
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی