
دانلود مقاله بررسی تاثیر استفاده از کودهای زیستی به منظور افزایش عملکرد گیاه دارویی اندمیک و در حال انقراض باردنجبویه کرمانی (Dracocephalum polychetum Bornm) با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر استفاده از کودهای زیستی به منظور افزایش عملکرد گیاه دارویی اندمیک و در حال انقراض باردنجبویه کرمانی (Dracocephalum polychetum Bornm) با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر استفاده از کودهای زیستی به منظور افزایش عملکرد گیاه دارویی اندمیک و در حال انقراض باردنجبویه کرمانی (Dracocephalum polychetum Bornm) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر استفاده از کودهای زیستی به منظور افزایش عملکرد گیاه دارویی اندمیک و در حال انقراض باردنجبویه کرمانی (Dracocephalum polychetum Bornm) با pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مرضیه حیدری – دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
لیلا رجبی – دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از کودهای زیستی بر عملکرد و کیفیت محصول گیاه دارویی بادرنجبویه کرمانی (Dracocephalum polychaetum Bornm) انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 9 تیمار و 4 تکرار در مزرعه ای در شهرستان ملارد اجرا شد تیمارهای آزمایشی شامل شاهد (عدم مصرف کود ، control) ، کود شیمیایی (N150 P150 K100) و انواع کود بیولوژیک رایج از جمله کود نیتروکسین (n) حاوی باکتری های تثبیت کننده نیتروژن ، فسفاته بارور 2 (p) حاوی باکتری های حل کننده فسفات و بیوسولفور (b) حاوی باکتری اکسید کننده گوگرد بود که به تنهایی و به صورت ترکیبی شامل نیتروکسین +فسفاته بارور 2 (np)، نیتروکسین +بیوسولفور (nb) فسفاته بارور+ 2 بیوسولفور (pb) و تلقیح با نیتروکسین +فسفاته بارور 2+ بیوسولفور (nbp) در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد بیشترین تعداد سرشاخه گلدار و بیشترین عملکرد دانه به تیمار کود شیمیایی (NPK) تعلق داشت. بیشترین عملکرد اسانس در تیمار نیتروکسین حاصل گردید. پس می توان اظهار داشت که با کاربرد نیتروکسین حداکثر عملکرد دانه و اسانس (عملکرد اقتصادی) از گیاه بادرنجبویه کرمانی حاصل می شود.

- ۹۵/۰۷/۲۱