
دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان با pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان با pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
حمید بخش آبادی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
حبیب الله میرزایی – دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
علیرضا قدس ولی – استادیارمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
امان محمد ضیایی فر – استایدار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:
جوبعد از گندم برنج و ذرت چهارمین غله مهم است که کشت آن به حدود ده هزارسال پیش باز میگردد دراین تحقیق خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان درطرح کاملا تصادفی بررسی شد نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز وزن هزاردانه دانسیته و پروتئین درلاین 20 بیش از لاین 17 بود ولی میزان ظرفیت جوانه زنی و راندمان عصاره آب سرد درلاین 17 بیشتر بود درنتیجه لاین 20 درصنایع کیک و کلوچه کاربرد دارد و لاین 17 درصنایع نوشیدنی کاربرد دارد.

- ۹۵/۰۷/۲۱