مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بهینه سازی مصرف کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر با کاربردکودهای بیولوژیک در زراعت سویا با pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی مصرف کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر با کاربردکودهای بیولوژیک در زراعت سویا با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی مصرف کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر با کاربردکودهای بیولوژیک در زراعت سویا با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی مصرف کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر با کاربردکودهای بیولوژیک در زراعت سویا با pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

حمیدرضا توحیدی مقدم – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
بهزاد ثانی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
حسین زاهدی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
فرزاد پاک نژاد – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده:

کشاورزی پایدار به عنوان یک نظام زراعی شامل رهیافته هایی است که وابستگی کشاورزان به برخی نهاده های کشاورزی را کاهش می دهد و منجر به افزایش سودمندی مزرعه، کاهش تخریب محیط زیست و تعادل بین نسل ها می گردد . بدون تردید کاربرد کودهای بیولوژیک علاوه بر اثرات مثبتی که بر کلیه خصوصیات خاک دارد، از جنبه های اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی نیز ثمر واقع شده و می تواند به عنوان جای گزینی مناسب و مطلوب برای کودهای شیمیایی باشد . به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی و جای گزینی آنها با کودهای بیولوژیک آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار شامل دو عامل منبع ازت در سه سطح n0 بدون کاربرد هیچ گونه ازت،ncکودشیمیایی ازت، nb باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم و عامل دوم منبع فسفره درسه سطح p0بدون کاربرد هیچ گونه فسفر، Pcکود شیمیایی فسفر،Pcbباکتری های حل کننده فسفات به نام های سودوموناس پوتیدا و باسیلوس لنتوس به همراه کود شیمیایی فسفر استفاده شد و تأثیرآنها بر روی برخی پارامترهای سویا، شامل ارتفاع گیاه، فاصله اولین غلاف از سطح زمین، عملکرد دانه، درصد پروتئین و عملکرد پروتئین بررسی شد . این نتایج نشان داد در تیمارهایی که در آنها از کودهای بیولوژیک ازته و فسفره تواماً استفاده شده بود علاوه برآن که باعث افزایش پارامترهای فوق الذکر گردید از طرف دیگر نشان داد که در حضور باکتری های حل کننده فسفات میزان کودهای شیمیایی فسفاته تا 50 درصد کاهش می یابد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۱
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی