مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله توسعه ی کشاورزی ارگانیک در کشور با pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله توسعه ی کشاورزی ارگانیک در کشور با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله توسعه ی کشاورزی ارگانیک در کشور با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله توسعه ی کشاورزی ارگانیک در کشور با pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

هاجر نادعلی – دانشجوی کارشناسی ارشد اگرو اکولوژی، دانشگاه شهرکرد
ابوالفضل رنجبر – استادیار گروه زراعت دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد

چکیده:

امروزه به دلیل رشد روز افزون جمعیت و پیشرفت تکنولوژی، استفاده از مواد شیمیایی و مصنوعی برای تولید کاف ی غذا و به عبارتی دیگر استفاده از کشاورزی رایج، عادتی برای کشاورزان شده است. در حال حاضر، بیش از 31 میلیون 2007) هکتار اراضی و حداقل 623174 مزرعه تحت مدیریت ارگانیک در جهان وجود دارد. در ایران نیز تا سال 1386 میلادی)، حدود 913 هکتار زمین زراعی تحت کشت ارگانیک بوده است. از مشکلاتی که تولید کنندگان در جهت نیل به ارگانیک شدن دارند می توان به، فقدان دانش و مهارت لازم برای مدیریت مزرعه ارگانی ک، فقدان بازارها ی فروش برای محصولات ارگانیک و عدم اطمینان در مورد درآمد اقتصادی، پیچیدگی فرآیند تبدیل در حین ارگانیک شدن و نیاز به کارگر بیشتر، بازاررسانی محصولات ارگانیک، کنترل علفهای هرز و آفات، گواهی نمودن محصولات ارگانی ک، سطح بالاتر سرمایه گذاری مالی و مدیریت مزرعه بدون کاربرد کودهای ش یمیایی بعد از محدود یت در زمان بعد از ارگانیک شدن، اشاره کرد، همچنین مشکلاتی که سیستم توزیع و بازاریابی دارد شامل فقدان امکانات پردازشی، فقدان بازار، عدم پرداخت هزینه های بالاتر توسط مصرف کنندگان می باشد و در پایان مشکلاتی که مصرف کنندگان محصولات ارگانیک در این زمینه با آن رو به رو هستند، نگرانی از وضعیت بهداشت و سلامت غذایی، کیفیت، ارزش ها و اخلاقیات انسانی، مسائل زیست محیطی، قیمت بالای این محصولات و عدم دسترسی آسان به آن می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۱
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی