
دانلود مقاله میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال به روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده و نحوه آزادسازی آن با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال به روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده و نحوه آزادسازی آن با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال به روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده و نحوه آزادسازی آن با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال به روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده و نحوه آزادسازی آن با pdf :
سال انتشار: 1382
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مرتضی زیودار – زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه مهندسی شیمی
آرش نجفی – زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه مهندسی شیمی
فرزانه وهاب زاده – تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی شیمی
چکیده:
میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال توسط روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده با سیستم دیواره ژلاتین – صمغ عربی مورد مطالعه قرار گرفت . مقدارمتفاوت محتویات پلیمری با سه سطح نسبت هسته به دی واره مورد تحقیق قرار گرفت . توزیع اندازه ذرات توده بهم پیوسته نشان می دهد که بیش از % 70 مقدار ذرات دارای قطر متوسط 9,68 میلی متر می باشد . بازدهی فرآیند ( به عنوان نسبت
میزان میکروکپسولهای توده بهم پیوسته تولید شده به میزان مواد اولیه موجود در امولسیون ) در حدود % 69 ، بیشترین می باشد. علاوه بر این، داده های آزادسازی و تورم بر اساس معادله Mt/M¥=ktn آنالیز شده اند که برای تورم های کنترل شده مناسب است.

- ۹۵/۰۷/۲۱