
دانلود مقاله ارائه kc جهت براورد ET محصول گوجه فرنگی در شرایط استفاده از ابهای نامتعارف با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارائه kc جهت براورد ET محصول گوجه فرنگی در شرایط استفاده از ابهای نامتعارف با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه kc جهت براورد ET محصول گوجه فرنگی در شرایط استفاده از ابهای نامتعارف با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارائه kc جهت براورد ET محصول گوجه فرنگی در شرایط استفاده از ابهای نامتعارف با pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت منابع آب اراضی ساحلی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
س.ر حسینی – دانشجوی کارشناسی ارشد ابیاری و زهکشی
ح شریفان – استادیار گروه مهندسی آب
ا هزارجریبی – استادیار گروه مهندسی اب
ک مشایخی – دانشیار گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:
ضریب گیاهی Kc عبارت است است ضریب اصلاح و تبدیل تبخیر – تعرق گیاه مرجع ET0 به تبخیر – تعرق گیاه زارعی Etc. در گزارشات تحقیقی سازمان خواروبار جهانی FAO و سایر مراجع این ضریب ارائه شده است هدف ازانجام این تحقیق ارائه ضریب گیاهی برای براورد تبخیر – تعرق محصول زارعی گوجه فرنگی دراین مناطق به عمل می اید بایستی میزان نیاز آبی این محصول در این شرایط مشخص باشد تا در برنامه ریزی استفاده از نابع آب و خاک و کشاورزی مدیریت صحیح به عمل اید دراین تحقیق اب مصرفی گوجه فرنگی در شرایط گلدانی و اب شور تحت شوریهای مختلف در مرحله رشد و توسعه گیاه و مرحله میانی با سه تکرار اندازه گیری شده و همچنین میزان ET0 نیز از روش فائو پنمن – مانتیث به عنوان یک روش استاندارد براورد گردید.

- ۹۵/۰۷/۲۹