
دانلود مقاله باکتری پروبیوتیک : ایمنی و فناوری و خواص عملکردی آن با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله باکتری پروبیوتیک : ایمنی و فناوری و خواص عملکردی آن با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله باکتری پروبیوتیک : ایمنی و فناوری و خواص عملکردی آن با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله باکتری پروبیوتیک : ایمنی و فناوری و خواص عملکردی آن با pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در طول دو دهه گذشته پروبیوتیکها به عنوان ارتقا دهنده ی سلامت به صورت قابل توجهی در انواع محصولات غذایی به ویژه در شیر تخمیر شده وجودداشته اند جنبه های مختلف از جمله ایمنی ، عملکردی و ویژگیهای تکنولوژیک در فرایند انتخاب پروبیوتیک ا زمیکروارگانیسم باید موردتوجه قرارگرفته شود و جنبه های ایمنی شامل مشخصاتی مانند دستگاه گوارش انسان سالم، غیربیماری زایی و مقاومت انتی یوتیک است و جنبه های کاربردی عبارت است از زنده مانده و پایداری در دستگاه گوارش دستگاه immunomodulation و خواص انتی موتوژنیک قبل از تعیین سویه های پروبیوتیک انتخاب براساس ایمنی خوب و ویژگیهای عملکردی که می تواند به نفع مصرف کنندگان باشد برای اولین بار قادر به تولید صنعتی شد علاوه بر آن انها برای زنده ماندن و خواص عملکردی در طول ذخیره سازی وهمچنین در تولید طعم دهنده های موادغذایی گنجانیده شده است با توجه به جلب رضایت خواسته های مصرف کنندگان می تواند موفقیتی در ترویج مصرف محصولات پروبیوتیک و همچنین صنایع غذایی دراینده باشد.

- ۹۵/۰۸/۰۷