
دانلود مقاله بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار با pdf :
دانلود مقاله بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار با pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه 15 تا 20 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر کورتاژ دوم مول هیداتیدیفرم بر بیماری تروفوبلاستیک پایدار
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مول مقاوم
مقاله سونوگرافی
مقاله کورتاژ دوم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: روش انتخابی در تخلیه مول، ساکشن کورتاژ است. در حدود 20 درصد موارد بعد از درمان اولیه احتمال مقاوم شدن بیماری وجود دارد. یکی از علل ادامه ترشح bhCG و عدم کاهش مناسب آن وجود نسج باقی مانده تروفوبلاست در رحم و تخلیه ناکامل آن است. هدف از این مطالعه بررسی نقش کورتاژ دوم در تخلیه کامل نسج مولار به منظور کاهش احتمال مقاوم شدن آن است.
روش بررسی: در این مطالعه موردی – شاهدی تعداد 160 بیمار مبتلا به مول هیداتیدیفرم بعد از بررسی های معمولی در دو گروه 80 نفری مورد و شاهد قرار گرفتند. در گروه مورد جهت بیماران بعد از انجام ساکشن کورتاژ اولیه، سونوگرافی انجام شد و در صورت گزارش سونوگرافی مبنی بر وجود نسج باقی مانده یا ضخامت آندومتر بیش از 10 میلی متر، روز بعد تحت کورتاژ دوم قرار گرفتند. برای بیماران گروه شاهد فقط ساکشن کورتاژ به روش روتین انجام شد. سپس بیماران هر دو گروه به صورت روتین تا منفی شدن یا مقاوم ماندن bhCG به صورت هفتگی پیگیری شدند.
یافته ها: بین بیماران دو گروه از نظر سن، تعداد حاملگی، اندازه رحم و سایر فاکتورهای خطر تفاوت معناداری وجود نداشت. در گروه مورد 348 درصد موارد سونوگرافی یافته های غیر طبیعی نشان داد. میزان کلی مقاوم شدن در این گروه 25 درصد بود که به تفکیک 8 درصد در بیماران با سونوگرافی طبیعی و 17 درصد در بیماران با سونوگرافی غیر طبیعی بدست آمد. در گروه شاهد میزان مقاوم شدن مول 34 درصد بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که اولا عدم وجود نسج باقی مانده پس از ساکشن کورتاژ می تواند نشان دهنده خطر کم مقاوم شدن بیماری باشد. ثانیا در صورت وجود نسج باقی مانده با انجام کورتاژ دوم می توان میزان مقاوم شدن مول را کاهش داد ضمن اینکه به نظر می رسد ماهیت اولیه بیماری نیز بر میزان مقاوم شدن آن موثر باشد.

- ۹۵/۰۹/۱۱