مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر برخی مواد آلی همراه معدنی بر مقاومت خاک در برابر فرسایش آبی با pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر برخی مواد آلی همراه معدنی بر مقاومت خاک در برابر فرسایش آبی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر برخی مواد آلی همراه معدنی بر مقاومت خاک در برابر فرسایش آبی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر برخی مواد آلی همراه معدنی بر مقاومت خاک در برابر فرسایش آبی با pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی و محیط زیست

تعداد صفحات: 8

چکیده:

با توجه به تاثیر ساختمان خاک و پایداری خاکدانه ها بر فرسایش پذیری خاک و لزوم افزایش پایداری و مقاومت خاکدانه ها در برابر عوامل فرساینده ای مانند باد و آب، این تحقیق بر روی نمونه خاک سطحی (عمق 20-0 سانتی متر) جمع آوری ده از اراضی زراعی حساس به فرسایش آبی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 10 تیمار در 3 تکرار اجرا گردید و تیمارها به شرح زیر بودند:
تیمار (C)، شاهد بدون افزودن ماده اصلاح کننده)، تیمار (G): گچ خالص به میزان یک درصد وزنی، تیمار (S): کاه و کلش خرد شده گندم به میزان یک درصد وزنی، تیمار (M): کود دامی به میزان یک درصد وزنی، تیمار (G+S): گچ و کاه و کلش هر کدام به میزان 1 درصد وزنی، تیمار (G+M): گچ و کود دامی هر کدام به میزان 1 درصد وزنی، تیمار (Ce1): سیمان به میزان 0/3 درصد وزنی، تیمار (Ce2): سیمان به میزان 0/6 درصد وزنی، تیمار (Ce3): سیمان به میزان 0/9 درصد وزنی و تیمار (G+Ce3): تیمار گچ به میزان 1 درصد وزنی و سیمان به میزان 0/9 درصد وزنی. رطوبت گلدانها در طول مدت آزمایش در حد 60 درصد ظرفیت زراعی نگهداری شد. نسبت C:N کاه و کلش یا استفاده از کود اوره در حد 50 تنظیم گردید. یک و چهار ماه پس از اعمال تیمارها با برداشت نمونه های 50 گرمی از هر تیمار، میزان خاکدانه ها با اندازه های 53 تا 4000 میکرومتر به روش لک تر اندازه گیری شد و میانگین وزن قطر (MWD) آنها محاسبه گردید.
نتایج نشان داد که در یک ماه بعد از اعمال تیمارهای آزمایشی، کلیه تیمارها باعث افزایش میانگین وزن- قطر خاکدانه گردیدند ولی این افزایش ها تنها در تیمارهای G+Ce3 ،G+M ،M ،S ،G+S و Ce2 در مقایسه با شاهد معنی دار گردیدند. چهار ماه بعد از اعمال تیمارها نیز فقط تیمارهای G+M ،G+S ،S و M باعث افزایش معنی دار MWD در مقایسه با شاهد گردیدند و در این میان، تیمارهای S و G+S تاثیر بیشتری در افزایش MWD داشتند به طوری که این تیمارها میزان MWD را از 0/153 در شاهد به ترتیب به 0/825 و 0/690 افزایش دادند که این افزایش ها به ترتیب 4/4 و 3/5 برابر شاهد بود.
بر اساس نتایج این تحقیق، می توان استفاده از پسماندهای آلی مانند کاه و کلش همراه با گچ، کاه و کلش تنها، کودامی همراه با گچ و کود دامی تنها رت برای اصلاح خاک ها و افزایش مقاومت آنها در برابر فرسایش پیشنهاد نمود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۱/۲۵
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی