
دانلود مقاله سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85در13809) با pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85در13809) با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85در13809) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85در13809) با pdf :
دانلود مقاله سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85در13809) با pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1390 در طب جنوب از صفحه 114 تا 121 منتشر شده است.
نام: سیمای اپیدمیولوژیک و بالینی سرطان معده: مطالعه توصیفی موارد ثبت سرطان در استان فارس (85-13809)
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله سرطان معده
مقاله مطالعه توصیفی- تحلیلی
مقاله مصرف سیگار
مقاله ثبت سرطان
مقاله استان فارس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: بیماری های سرطانی و به طور خاص سرطان معده به عنوان یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی در ایران و بسیاری از کشورها مطرح می باشند. از آنجایی که شناخت ویژگیهای اپیدمیولوژیک بیماری حایز اهمیت است، مطالعه حاضر با هدف بررسی همه گیری شناختی سرطان معده در استان فارس صورت پذیرفت.
مواد و روش ها: در این بررسی کلیه موارد ثبت شده سرطان معده در مرکز ثبت سرطان استان فارس بین سال های 1380 تا 1384 مورد مطالعه قرار گرفتند. اطلاعات لازم با استفاده فرم های ثبت سرطان و نیز پرونده های بیمارستانی بیماران به دست آمد. کلیه تحلیل ها توسط نرم افزار آماری SPSS ویرایش 13 صورت پذیرفت.
یافته ها: از 442 مورد ثبت شده سرطان معده، 686 درصد مذکر و 314 درصد مونث بودند. میانگین سنی کل بیماران 584 سال (SD=14.46) میانگین سنی مردان 6072 سال (SD=13.82) و زنان 5329 (SD=14.48) تعیین شد. 915 درصد افراد متاهل، اکثریت مردان کشاورز و دامدار و اکثریت زنان خانه دار بودند. 348 درصد از مبتلایان ساکن شیراز و مابقی ساکن سایر شهرستان های استان فارس و یا سایر استان ها بودند. سابقه مصرف دخانیات توسط 528 درصد از بیماران گزارش شده بود. شایع ترین یافته های بالینی در بیماران به ترتیب درد اپی گاستر، کاهش وزن و بی اشتهایی بودند. در حدود 74 درصد بیماران فاصله زمانی بین شروع اولین علامت بیماری تا تشخیص بیماری بیش از یک ماه بود، همچنین درجه تمایز یافتگی سرطان در 407 درصد افراد در زمان تشخیص بیماری در مرحله ضعیف قرار داشت.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصله لزوم انجام اقداماتی در جهت کاهش عوامل خطر و یا تشخیص زودرس سرطان معده در افراد در معرض خطر از جمله سیگاری ها، افراد دارای سابقه فامیلی سرطان و مشاغل پرخطر ضروری به نظر می رسد.

- ۹۵/۱۱/۲۵