مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب آب باریک بم در افزایش بهره وری از قنوات با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب آب باریک بم در افزایش بهره وری از قنوات با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب آب باریک بم در افزایش بهره وری از قنوات با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب آب باریک بم در افزایش بهره وری از قنوات با pdf :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: کنفرانس بین المللی قنات

تعداد صفحات: 7

چکیده:

قنات یکی ازمنابع آب زیر زمینی است که حدود سه هزار سال پیش توسط ایرانیان اختراع شده، که بطور مصنوعی در جهت تامین آب از گذشته تاکنون مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوعی زهکش زیر زمینی است که آب در آن ازاثر نیروی ثقل به سطح زمین جریان یافته و مورد استفاده قرار می گیرد.
میزان ابدهی قنوات به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که یکی از مهمترین آنها سفره های آب زیر زمینی می ابشد . خشکسالیهای شدید و بروز سیلاب های مخربی که در چند سال اخیر در سطح استانرخ داده باعث پایین امده سطح آب سفره آب زیر زمینی شده و همچنین برداشت بیش از حد از آب سفره و حفر چاه های غیر مجاز نیز نقش بسزایی در خشکشدن و کم ابی قنات ها داشته اند.
در این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد سیستم پخش سیلاب آب باریک بم بر روی قنوات پایین دست تعداد 12 رشته قنات در پایین دست ایستگاه تحقیقات آبخوانداری (پخش سیلاب) انتخاب گردیده که 7 رشته قنات دقیقا در محدوده طرح و 5 رشتهخارج از محدوده تحقیق بوده است. آماربردرای از قنات ها قبل از اجرای طرح اغازشده و بصورت مداوم و در طول اجرای طرح نیز انجام پذیرفته است.
نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر آن است که سیستم های پخش سیلاب که به منظور ذخیره و نفوذ آب در منطقه احداث شده اند. تاثیر بسزایی در افزایش آب زیر زمینی منطقهو میازن ابدهی قنوات پایین دسته داشته اند. بطوریکه میزان ابدهی 7 قنات تعیین شده در محدوده طرح بین یک تا دو برابر افزایش داشته اند در حالی که در 5قنات خارج از محدوده طرح هیچگونه افزایشی در میزان آبدهی آنهاوجود نداشته است، همین مساله بیانگر اهمیت اجرای سیستم های پخش سیلاب جهت تغذیه سفره های آب زیر زمینی و کمک به افزایش ابدهی قنوات می باشد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۱/۳۰
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی