مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در برخی ژنوتیپ های گلرنگ بومی ایران در شرایط آب و هوایی فسا با pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در برخی ژنوتیپ های گلرنگ بومی ایران در شرایط آب و هوایی فسا با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در برخی ژنوتیپ های گلرنگ بومی ایران در شرایط آب و هوایی فسا با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در برخی ژنوتیپ های گلرنگ بومی ایران در شرایط آب و هوایی فسا با pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در برخی لاینهای اصلاحی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)، این آزمایش در سال زراعی 91-1390 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه پیامنور واقع در دانشگاه پیامنور مرکز فسا در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. صفات مورد بررسی در این پژوهش شامل ارتفاع بوته، تعداد انشعاب اصلی در بوته، عملکرد دانه در واحد سطح، تعداد غوزه در بوته، تعداد دانه در غوزه، وزن هزاردانه و درصد روغن دانه بوده اند. تعداد شانزده ژنوتیپ گلرنگ در این مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه برای کلیه صفات ارزیابی شده اختلاف معنی دار وجود داشت. در این مطالعه عملکرد ژنوتیپ های مورد مطالعه بین 2250/7 تا 3531/3 کیلوگرم در هکتار متغیر بود که به ترتیب به ژنوتیپ های K12 و H27 تعلق داشت. دامنه تغییرات ارتفاع بوته، غوزه در بوته، دانه در غوزه، وزن 1000 دانه، به ترتیب (105/2 تا 126/8 سانتی متر)، (18 تا 36 عدد)، (27/43 تا 48/97 عدد)، (24/63 تا 33/26 گرم) بود. برای تمام صفات وراثت پذیری عمومی بالا بود و اختلاف کمی بین ضرایب تنوع فنوتیپی و ژنتیکی صفات وجود داشت. بیشترین و کمترین ضریب تنوع فنوتیپی و ژنتیکی به ترتیب برای تعداد غوزه در بوته (26/63 و 25/97) و درصد روغن دانه (5/53 و 4/36) بدست آمد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۲۱
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی