
دانلود بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه با pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه با pdf :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
تعداد صفحات : 3
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی از نوع دی بلژی اسپاستیک پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کودکان مبتلا به فلج مغزی از نوع دی بلژی اسپاستیک و کودکان سالم حاضر در مهد کودک (دنیا) در شهر کهگیلویه تشکیل می دادند. همچنین نمونه آماری این پژوهش شامل 10 نفر کودک مبتلا به فلج مغزی از نوع دی پلژی اسپاستیک و 10 نفر کودک سالم که به صورت تصادفی از مهد کودک (دنیا) در شهر کهگیلویه را شامل می شدند. این پژوهش به این صورت بود که آزمودنی ها با پای برهنه طوری قرار می گیرید که پای برتر جلوتر از پای دیگر قرار می گیرد و بازوها به صورت ضربدری بر روی سینه قرار می گیرند، مدت زمان حفظ این وضعیت بر حسب دقیقه و ثانیه نمرات آزمودن را تشکیل می دادند. در این مطالعه از آزمون تعادل ایستا شارپند رومبرگ (تعادل ایستا با چشمان باز و بسته) استفاده شد. در این بررسی کودکان در دو مرحله به صورت پیش آزمون و پس آزمون این تست را انجام دادند و میانگین نمرات 5 بار اجرای آنها به عنوان نمره ملاک ثبت شد. برای مشخص کردن طبیعی بودن نمرات از آزمون شاپیروویلک استفاده کردیم. سپش از آزمون تی مستقل برای مقایسه نمرات دو گروه کنترل و تجربی استفاده کردیم. یافته ها نشان داد که در پیش آزمون و پس آزمون در گروه تجربی و کنترل تفاوت معناداری مشاهده گردید. سپس برای تشخیص تغییرات درون گروهی از آزمون تی وابسته استفاده کردیم که پیش آزمون و پس آزمون در گروه کنترل تفاوت معناداری مشاهده نگردید. اما نمرات به دست آمده در پیش آزمون و پس آزمون در گروه تجربی تفاوت معناداری را بعد از گذشت 10 جلسه تمرین ترکیبی از خود نشان دادند.

- ۹۵/۱۲/۲۷