
دانلود مقاله مطالعه کانسار فلوگوپیت املش با pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعه کانسار فلوگوپیت املش با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه کانسار فلوگوپیت املش با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه کانسار فلوگوپیت املش با pdf :
دانلود مقاله مطالعه کانسار فلوگوپیت املش با pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در زمین و منابع از صفحه 21 تا 31 منتشر شده است.
نام: مطالعه کانسار فلوگوپیت املش
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میکا
مقاله املش
مقاله لامپروفیر آلکالن
مقاله کانسار فلوگوپیت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ارتفاعات جنوبی شهرستان املش اساسا شامل سنگ های افیولیتی به سن کرتاسه فوقانی است که گدازه های بالشی، دایک های دیابازی و گابروهای ایزوتروپ بیرون زدگی های عمده آنرا تشکیل می دهند. دایک های حاوی میکا (دایک های آلکالن) بدون روندخاص و در جهات مختلف در سنگ های مزبور نفوذ کرده اند. بر اساس شواهد صحرایی و بررسی های میکروسکوپی دایک های مورد بحث نوعی لامپروفیر بازیک آلکالن فلدسپاتوئید دار هستند که در ان مگاکریست های ایدیومورف فلوگوپیت 6 سانتی متری حدود 10 درصد کانی های سازنده آنها را تشکیل می دهند. بنابرگزارش سازمان صنایع و معادن استان گیلان (1387) میزان ذخیره قطعی دو معدن میکا ( یا علی گوابر 63 هزار تن و معدن پرام سرا 180 هزار تن) بیش از 240 هزار تن است. وفور فلوگوپیت های زونه در دایک های آلکالن مورد بحث به ابعاد و اندازه های مختلف با توجه به شرایط تشکیل آنها (فشار بخار آب زیاد و دمایی بیش از 1100 درجه سانتی گراد)، احتمالا مذاب دایک ها از ذوب گوه گوشته در حال فرورانش با درصد ذوب اندک (حداکثر 3درصد) به وجود آمده است.

- ۹۵/۱۲/۲۷