
دانلود مقاله مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی با pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی با pdf :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
تعداد صفحات: 3
چکیده:
در این پژوهش میزان ترکیبات پلی فنلی شامل کوئرستین -3-3 گالاکتوزید، فلاونول های کل، کاتچین و فلاوانولهای کل در پوست پنج رقم سیب بومی ایرن و وارداتی شامل گلاب اصفهان، گلاب کهنز، رد دلیشز، و گلدن دلیشزگرانی اسمیت توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی عملی بالا HPLC بررسی شد. نتایج تفاوت معنی داری را بین ارقام مورد بررسی از نظر مقدار ترکیبات مورد مطالعه به جز کاتچین نشان داد در بین ارقام می توان رقم رددلیشز را از نظر دارا بودن ترکیبات فلاونوئیدی بعنوان غنی ترین رقم معرفی کرد. گرچه رقم گلاب اصفهان و گرانی اسمیت به ترتیب از نظر مقدار فلاوانولها و کوئرستین -3- گالاکتوزید تفاوت معنی داری با رقم رددلیشز نداشتند.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۸