
دانلود مقاله سرعت و دوره پرشدن دانه ارقام گندم دیم کوهدشت و زاگرس تحت شرایط آبیاری تکمیلی در منطقه خرم آباد با pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سرعت و دوره پرشدن دانه ارقام گندم دیم کوهدشت و زاگرس تحت شرایط آبیاری تکمیلی در منطقه خرم آباد با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سرعت و دوره پرشدن دانه ارقام گندم دیم کوهدشت و زاگرس تحت شرایط آبیاری تکمیلی در منطقه خرم آباد با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سرعت و دوره پرشدن دانه ارقام گندم دیم کوهدشت و زاگرس تحت شرایط آبیاری تکمیلی در منطقه خرم آباد با pdf :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
چکیده:
به منظور بررسی ویژگیهای مربوط به روند رشد دانه ها با توجه به ویژگی طول دوره پر شدن دانه و سرعت پر شدن دانه و نقش آن در عملکرد دانه با استفاده از روش های مناسب زراعی و آبیاری تکمیلی، آزمایشی در سال زراعی 83-1382 با استفاده از دو ژنوتیپ گندم دیم کوهدشت و زاگرس در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی سراب چنگایی خرم آباد به اجرا در آمد . در تعیین ضرایب همبستگی؛ عملکرد دانه با صفات ارتفاع بوته، شاخص سطح برگ، وزن هزاردانه، عملکرد بیولوژیک، سرعت پر شدن دانه همبستگی مثبت و معن ی دار نشان داد .نتایج روند رشد دانه ژنوتیپ ها نشان داد که در انتهای رشد خطی، ژنوتیپ کوهدشت با 41/4 میلی گرم دارای بیشترین وزن نهایی تک دانه و ژ نوتیپ زاگرس با 36/1 میلی گرم دارای وزن تک دانه کمتری بود . بیشترین دوره موثر پر شدن دانه مربوط ژنوتیپ زاگرس به مدت تقریبی 22 روز و کمترین دوره موثر پر شدن دانه مربوط به ژنوتیپ کوهدشت به مدت تقریبی 15 روز بود . بیشترین و کمترین سرعت موثر پر شدن دانه 2/3 و 1/2 میلی گرم بر روز به ترتیب ژنوتیپ های کوهدشت و زاگرس داشتند.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۹