مقاله تحقیق و پایان نامه رایگان

دانلود رایگان فایل
  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال 1388در1389 به روش اسپکتروفتومتری با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال 1388در1389 به روش اسپکتروفتومتری با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال 1388در1389 به روش اسپکتروفتومتری با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال 1388در1389 به روش اسپکتروفتومتری با pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

زعفران crocus sativus گیاهی است چند ساله که از دیرباز توسط ایرانیان مورد استفادهقرارگرفته است مهمترین قسمت مورد استفاده این گیاه کلاله های قرمز رنگ آن می باشد که به دلیل داشتن رنگ عطر و خواص ویژه دارویی درصنایع غذایی و دارویی کاربرد های فراوانی دارد قدرت رنگی زعفران عبارتست از جذب کروسین درطول موج ماکزیمم 440 نانومتر برای محلول یک درصد از نمونه درسل یک سانتی متر قدرت رنگی یکی ازمهمترین فاکتورهای تشخیص کیفیت زعفرانمی باشد هدف ازاین مطالعه درجه بندی زعفران های ارسال به ازمایشگاه مواد غذایی مدیریت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر قدرت رنگی م ی باشد. این پژوهش یک مطالعه توصیفی تحلیلی استکه برروی 28 نمونه ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی در طی سال 1388 تا 1389 انجام شده است و میزان قدرت رنگی کروسین با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر UV-VIS مدل pc1600 شیمادزو اندازه گیری شده و سپس نتایج مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت با توجه به نتایج بدست آمده اگر درشرایط کاشت و داشت مناسب جمع آوری محصول فراوری انبارداری بسته بندی و آموزش مورد توجه قرارگیرد می توانیم شاهد افزایش تولید زعفرانهای ممتاز باشیم .


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۱۱
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی