
دانلود تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته با pdf :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات : 7
چکیده مقاله:
سس مایونز نوعی امولسیون روغن در آب است که حاوی مقادیر بالایی تخم مرغ و چربی میباشد که در مصرف کنندگان موجب بیماریهای عروقی و اثرات آلرژیزایی میگردد. بنابراین مصرف کنندگان تمایل به مصرف سس مایونزکم کلسترول، بدون تخم مرغ و با چربی کاهش داده شده پیدا کرده اند. در این مطالعه غلظت های مختلف امولسیفایر سلولز میکروکریستاله پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولزو) «Vivapur MCG » 0، 25، 50، 75 و 100 درصد) به عنوان جایگزین تخم مرغ و چربی، با غلظتهای مختلف زرده تخم مرغ ) 50،75،100، 25 و 0 درصد(، در فرمولاسیون سس مایونز با چربی کاهش یافته جایگزین شد و رنگ سنجی توسط دستگاه رنگ سنج مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که با گذشت زمان به جز نمونه شاهد، میزان رنگ نمونه ها کاهش پیدا کرد. برای مثال، مقدار E که نشان دهنده میزان اختلاف رنگ از نمونه شاهد است، میزان تغییرات و شدت کاهش رنگ در نمونه 100 % بسیار بیشتر از نمونه های دیگر بود.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۱۳